Inici » Notícies » General

Compromís participarà a la manifestació de l’orgull LGTB a Benidorm

8 de setembre de 2015 No hi ha comentaris
Membres de Compromís a la manifestació LGTB a Benidorm

Membres de Compromís a la manifestació LGTB a Benidorm

D’acord amb una de les idees principals que promou Compromís, basada en el respecte a la diversitat, la defensa dels drets de les minories, i la lluita contra l’homofòbia, un grup de militants i simpatitzants de la coalició valencianista a Benissa, participarà enguany, en la manifestació de l’Orgull de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals (LGTB) que tindrà lloc el pròxim 12 de setembre a Benidorm.

Així ho ha anunciat hui el secretari local, Jaume Berenguer: “el dissabte 12 de setembre participarem directament en l’acte central de la setmana de l’Orgull a la ciutat de Benidorm”. Berenguer vol mostrar així un suport clar i directe de les dones i els homes de Compromís cap al col·lectiu LGTBI: “Volem fomentar la visualització del col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals des de tots els sectors possibles, com el polític, com passa en altres llocs en la seua setmana de l’Orgull i mostrar el nostre suport en aquest acte reivindicatiu”, ha assenyalat el secretari local del col·lectiu valencianista.

A més, Berenguer ha anunciat que el grup municipal de Compromís presentarà una moció amb una sèrie de mesures i propostes contra la discriminació per orientació i identitat sexual i de gènere, prestant especial atenció a les persones LGTBI, que també incloga un pla de lluita contra els delictes d’odi. La LGTBfòbia, lluny de desaparèixer, continua manifestant-se en les aules, les llars, els centres d’oci i de treball, i fins i tot, a les administracions i serveis públics. Aquestes actituds són més acusades en temps de crisi econòmica com la que estem patint, on els drets de totes les persones, i especialment, les més estigmatitzades socialment, trontollen constantment.

Finalment ha recordat la necessitat de celebrar l’Orgull en l’actualitat per continuar defensant els drets del col·lectiu homosexual, per denunciar la discriminació i perquè la visualització de persones LGTBI+ afavoreix la normalització d’aquest col·lectiu en la societat actual.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/