Inici » Notícies » General

CNT-AIT de la Marina Alta condemna sense cap paliatiu la neteja ètnica a Palestina

14 de maig de 2021 3 comentaris
Logo de la CNT AIT

Logo de la CNT AIT

El Sindicat d’Oficis Varis de la CNT-AIT de la Marina Alta condemna sense cap paliatiu la neteja ètnica que les forces d’ocupació israelianes realitzen a la ciutat palestina de Jerusalem i condemna la brutal i injustificada agressió militar a Gaza (Palestina).

Malgrat la indiferència dels mitjans occidentals i el silenci còmplice dels governs els treballadors i treballadores del món sencer sabem on hem d’estar i és enfront i contra el sionisme que ocupa Palestina, usurpa les seues terres i assassina sense cap contemplació a una població civil sense cap justificació si és que es pot justificar l’assassinat de civils innocents mai.

Estem en contra de l’intent de fer creure als pobles del món que hi ha una guerra o conflicte entre dos pobles ja que no és així. Ací sols hi ha uns botxins, ocupants d’una terra que no és seua i que intenten erradicar mitjantçant l’assassinat i la neteja ètnica als palestins i palestines en la seua pròpia terra. Recordem que ni un sol míssil cassolà palestí ha estat llançat abans del repentí, i repetim, injustificat atac militar a Gaza.

Des de l’anarcosindicalisme no podem girar el cap davant aquest genocidi comés des de fa 73 anys amb la complicitat de governs, capitalistes i mitjans de comunicació. Hem de comdemnar i ho fem i mostrem la nostra total solidaritat amb el Poble Palestí en la seua legítima lluita contra l’ocupant sionista.

Per la llibertat del Poble Palestí a Palestina
Contra el sionisme racista i feixista d’Israel!

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

3 comentaris»

 • Daniel Climent ha dit:

  ¿Neteja ètnica? ¿Quans jueus queden a Marroc, Tunísia, Algèria, Egipte, Síria, etc., quan abans hi vivien comunitats pròsperes i ben integrades? ¿quants partits jueus poden presentar-se a les eleccions a Gaza, i quants partits àrabs o han a Israel? ¿Quins són els drets cívics dels palestins, de les dones palestines, dels homosexuals palestins, a Gaza? ¿Míssils cassolans, que arriben fins i tot a Tel Aviv? La mútua exacerbació de Netanyahu i Hamàs, ¿busca solucionar el problema o reforçar-se mútuament per aconseguir un major domini sobre les respectives zones de control? Espere que, en altres temes, els qui han fet el comunicat de la CNT de la Marina Alta siguen capaços d’estudiar el problema més a fons i pronunciar-se de manera menys ponderada.

 • Quico Llopis ha dit:

  Comences qüestionant la neteja ètnica,tal vegada deuries llegir a Ilan Pappé, historiador de la Universitat de Haifa, on en el llibre “La limpieza étnica de Palestina” de la editorial Crítica, deixa molt clara este fet, ja que ha pogut treballar amb els arxius israelians. L’historiador més reputat sobre aquesta qüestió,reconegut al món mundial.
  Sobre les comnunitats jueves al món musulmà dir-te que d’ençà la creació dins de Palestina de l’estat d’Israel, molts d’ells se’n varen anar cap allà,altres forçats per la politica israeliana de fer la guerra a tots els països àrabs. Recordarte que una de les comunitats jueves més importants es troba actualment a l’Iran. De tota manera, quina culpa tenen els palestins del que puguen fer altres nacions?.
  El lema dels sionistes “un poble sense terra, per a una terra sense poble” ja no cola, el procés de colonització està més que demostrat, més de cinc milions de palestins arreu del món d’ençà l’expulsió dels seus iaios.
  La carta de l’ONU reconeix el dret a l’autodeterminació de tots els pobles i qualsevol tipus de lluita per tal d’alliberar-se. La resistència palestina s’ha enfortit i está a punt d’assolir una capacitat dissuasòria molt important. Que els sionistes s’ho pensen abans de començar un altra massacre. Ja han quedat arrere eixes imatges dels colons israelians amb les cadires i taules de pic-nic mirant com bombardejaven Gaza, ara tenen que amagar-se. El comunicat de Confederació Nacional del Treball del Sindicat de la Marina Alta no està improvisat, sinó que respon a una defensa del poble palestí que ve de molt enrere, i dir-te que no som ponderats ni demòcrates, sinó anarcosindicalistes.Visca la lluita del poble de Palestina.Salut

 • Josep Dkaidek ha dit:

  Saps que passa Daniel? que després de vore les caretes dels xiquets i xiquetes palestins assassinats pels sionistes les teues paraules fan més fàstic encara. Que estàs contant de les comunitats jueves al món àrab si van emigrar a la Palestina usurpada pels jueus europeus. Ningú els va expulsar dels països àrabs on vivien. De fet els governs àrabs l’últim que volien era que anaren a Palestina a expulsar o matar als legítims habitants d’aquell territori àrab ocupat pels britànics i entregat als jueus europeus per la Declaració Balfour. Ens parles de drets cívics dels i les palestines com si el tindre una legislació o una altra donara cap dret a matar als xiquets i xiquetes palestines. O eres realment roïn i miserable o un ignorant còmplice dels crims comesos per això que s’anomena Israel. Seguint la teua miseria dialèctica caldria bombardejar el Marroc, o Andorra o algun poble valencià on la setmana passada un jove gravava i emetia en directe com el perseguien pel carrer companys del seu institut cridant-li “maricó de merda”. Sobre drets humans hi ha molts dèficits al món, ja t’ho dic jo, i un dels llocs on més es veu és a l’estat d’Israel, eixa entitat terrorista que usurpa tota una terra i que necessita exterminar als seus habitants originaris per a rentar el seu crim fundacional. El que seria una fugida cap avant en lo criminal.Estan canviant moltes coses al món. Milers de jueus d’arreu repudien les accions d’un estat que es diu jueu però que només és una organització terrorista. El món ho té clar. Arraconar als sionistes, denúnciar-los allà on estiguen. Mostrar els seus crims i no deixar que les vostres mentides s’escampen ni pugueu enganyar ningú.
  Massa ponderada ha estat la CNT-AIT en el seu comunicat, no ho dubtes. I massa ponderat he estat jo amb algú que no sent un dolor infinit amb els crims sionistes i encara ve ací a justificar no se sap ben bé que.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/