Inici » Notícies » General

Cloenda del pla de formació del Centre d’excel·lència de Benissa

31 de març de 2016 No hi ha comentaris
Alumnes del centre d'excel·lència de Benissa

Alumnes del centre d’excel·lència de Benissa

El president de la Diputació d’Alacant,  César Sánchez, juntament amb el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, van participar el dimarts per la vesprada en el lliurament dels diplomes del pla de formació 2015 que s’ha impartit en el Centre d’excel·lència de Benissa. L’acte va comptar amb la participació, a més, del director general del Grup Masymas, José Juan Fornés, qui va oferir la ponència “Més i Més oportunitats per a créixer. Una visió des de la Marina Alta”.

Després de la presentació inicial a càrrec de Fernando Garrido, Director de l’EOI (Escola d’Organització Industrial), qui va avançar el pla d’activitats previstes per a 2016, algunes d’elles destinades a joves en situació de desocupació, va prendre la paraula el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló.

El batle va felicitar a tots els alumnes que han participat en el programa formatiu desenvolupat per l’Escola d’Organització Industrial i l’Ajuntament de Benissa, i va convidar a empresaris, comerciants, emprenedors i totes les persones que es vulguen formar, a participar en el pla formatiu 2016, que de forma gratuïta pretén dotar a tots ells d’eines per a millorar en innovació i competitivitat.

Roselló va remarcar un dels objectius de l’ajuntament, fomentar el teixit empresarial i tots els sectors econòmics, afirmant que “aquest centre està pensat, construït i equipat per a aquest propòsit”.

A continuació, José Juan Fornés, va oferir una ponència, en la qual va abordar com des d’una empresa familiar de Pedreguer, fa 35 anys, va creure en aquesta terra, en el seu talent, en la innovació i les oportunitats, la qual cosa li ha permès arribar a dirigir la tercera cadena de supermercats del País Valencià.

Per a concloure l’acte, César Sánchez va prendre la paraula i va aprofitar per a elogiar la important tasca de les pime, dels emprenedors i de les empreses familiars de la província ja que, segons les seues paraules, “són un dels pilars fonamentals de la nostra economia i el principal motor de creació d’ocupació”.

Sobre aquest tema, Sánchez va destacar que la Diputació d’Alacant vol actuar com a motor d’innovació econòmica impulsant accions que permeten recuperar talent amb el suport de les universitats alacantines, generar espais d’emprenedors a través de centres Coworking i, finalment, promocionar i propiciar la compra pública innovadora.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/