Inici » Notícies » General

Celebren la festa de cloenda dels cursos de Valencià

16 de juny de 2008 No hi ha comentaris

El divendres passat, dia 13 de juny, va tindre lloc a les 20.30 a l’antic Institut “Josep Iborra”, la cloenda dels cursos gratuïts de Valencià, que s’han impartit des de principis d’any fins aquest mes.

En aquest acte, es van lliurar a tots els alumnes que van aconseguir acabar el curs de forma profitosa uns diplomes d’assistència, de la mà del regidor de Normalització Lingüística, Fsc. Xavier Tró i de la regidora d’Educació, Josefina Ivars.

A més, també es va fer lliurament de diplomes a les sis parelles del programa Voluntariat pel Valencià com a mostra d’agraïment.

Tant el regidor de Normalització Lingüística, com la regidora d’Educació, van donar l’enhorabona als alumnes que han aconseguit el diploma del primer curs de Valencià, animant-los per tal que l’any que ve continuen participant. També van agrair el treball realitzat pels participants del “Voluntariat pel Valencià”.

Finalment, es va oferir un còctel per a tots els assistents, que va ser amenitzat per l’actuació del grup valencià “Tres fan Ball”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/