Inici » Notícies » General

Benissa vota mantindre els bous a la plaça

23 de gener de 2016 No hi ha comentaris
Recompte de la consulta sobre els bous a Benissa

Recompte de la consulta sobre els bous a Benissa

El referèndum que s’ha celebrat aquesta setmana per decidir si els bous s’havien de mantindre a la plaça o, per contra, havien de desplaçar-se prop de l’Escola Manuel Bru ha acabat amb victòria dels partidaris de mantindre’ls a la plaça. El recompte ha tingut lloc hui dissabte a la sala de plens de l’Ajuntament de Benissa i el resultat final ha sigut de 668 vots de continuar a la plaça, 367 vots per canviar-los a prop de l’Escola , 14 vots indiferents, 4 vots en blanc i 9 vots nuls.

Entre els vots nuls, la majoria ha sigut per manifestar la seua posició contrària a la celebració dels bous. Cal recordar que alguns dels partits de l’oposició havien sol·licitat que s’incoguera a la consulta aquesta opció, tot i que l’alcalde es va negar adduint que podia distorsionar el resultat del referèndum.

Altres vots nuls han indicat també que volien els bous fora de la plaça, però que fer-los al costat del Manuel Bru els semblava massa lluny i proposaven com a lloc descampats prop del centre o de La Torre.

Valoracions

La presidenta de Festes ha comentat que la postura de la Comissió de Festes de la Puríssima Xiqueta era traure els bous de la plaça per a ampliar la programació d’actes. Ha indicat que s’intentarà, en tot cas, fer la millor programació possible. Tant la presidenta com l’alcalde agraeixen l’alta participació en la consulta.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/