Inici » Notícies » General

Benissa viu el 8M amb una concentració de més de 250 persones

10 de març de 2018 No hi ha comentaris
Concentració del 8M a Benissa

Concentració del 8M a Benissa

Més de 250 persones, majoritàriament dones, es van concentrar el dijous 8 de març a les portes de l’Ajuntament de Benissa per a reivindicar els drets de les dones i participar en la lectura d’un manifest. L’acte ha estat un èxit en la convocatòria, amb presència de dones de totes les edats a la Plaça del Portal, moltes d’elles venint d’una concentració prèvia a la Plaça Rei Jaume I.

En el dia internacional de la dona, la responsable d’Igualtat de l’Ajuntament, Belén Ivars, ha sigut l’encarregada de llegir un manifest que prèviament s’ha treballat en diverses regidories d’Igualtat a la Marina Alta. En aquest manifest, llegit a les 12.00h, s’ha protestat per les desigualtats de gènere, reclamant més justícia social. S’ha recordat a les dones que van ser pioneres en la defensa dels drets feministes i s’ha animat a seguir reivindicant els drets de les dones. A la vesprada (19.00) es va dur a terme una concentració a la Plaça Rei Jaume I i una nova lectura del manifest.

A Benissa els actes per la igualtat continuaran el 17 de març (11.00), moment de presentar la Biblioteca vivent de dones benisseres. I ja el 21 de març, es donarà a conéixer el projecte de les Wikidones benisseres, una proposta transversal amb la Biblioteca vivent, i que compta amb la participació de la comunitat educativa de Benissa, amb els CEIP Pare Melchor i Manuel Bru, l’IES Josep Iborra i l’Escola de Persones Adultes (EPA).

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/