Inici » Notícies » General

Benissa tanca la Fira i Porrat de Sant Antoni més multitudinària dels últims anys

30 de gener de 2018 No hi ha comentaris
Públic a la Fira i Porrat de Sant Antoni a Benissa

Públic a la Fira i Porrat de Sant Antoni

Ni l’amenaça de pluja anunciada per a aquest últim cap de setmana ha pogut deslluir la celebració dels últims actes programats dins de la Fira i Porrat de Sant Antoni, una edició caracteritzada enguany per la gran afluència de públic a la pràctica totalitat dels esdeveniments i per la incorporació de novetats que la fan encara més atractiva per al visitant.

L’últim cap de setmana va comptar amb la celebració de l’esperat Mercat Medieval, un esdeveniment que en aquesta edició va batre el rècord de llocs en superar els 60 llocs distribuïts entre els carrers La Puríssima, Sant Antoni, així com la Plaça del Portal i la Plaça Rei Jaume I. El Mercat Medieval va suposar un punt d’animació durant tres dies, en els quals es van succeir les representacions a peu de carrer així com les mostres de producte i les exhibicions sobre diferents temàtiques.

En aquest últim cap de setmana, la música i l’esport van ocupar també un lloc destacat amb la celebració d’una gran partida de pilota valenciana, així com la celebració d’una Trobada de Rondalles.

Han sigut tres setmanes en les quals s’han celebrat actes molt diversos que han oferit alternatives d’oci i temps lliure per a totes les edats, des de la perspectiva de la participació i incorporant importants novetats com ha sigut la celebració de la foguera de Sant Antoni, una activitat que ha entrat amb força i amb gran acceptació dins de la programació, cosa que sens dubte assegura la seua continuïtat per a posteriors edicions.

Esment especial mereix també la incorporació de la carpa del parc Dolors Piera com a punt neuràlgic d’algunes de les celebracions. Un espai que ha servit de punt de trobada i que ha permés als visitants, gaudir d’un espai condicionat alié a les inclemències meteorològiques pròpies d’aquesta època de l’any.

Però si existeix un factor a destacar durant la celebració de l’edició d’enguany, aqueix ha sigut, l’alta participació del públic en tots els actes i la implicació del teixit associatiu, alguna cosa que ajuda a reforçar el caràcter i la continuïtat de la fira amb la incorporació de novetats que la fan encara més atractiva de cara al futur.

Segons Domènec Miralles, “la Fira i Porrat continua creixent, i estem contents perquè l’aposta per seguir endavant amb el Mercat Medieval aquest cap de setmana ha eixit bé”. El regidor ha volgut agrair a totes les associacions participants, així com als departaments de Serveis, Benissa Impuls, personal de Festes, Policia Local o Protecció Civil per la seua implicació.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/