Inici » Notícies » General

Benissa tanca amb èxit el primer cap de setmana de la Fira i Porrat de Sant Antoni

20 de gener de 2009 No hi ha comentaris

Dissabte passat va tindre lloc la inauguració oficial de la Fira i Porrat de Sant Antoni de Benissa, a la qual va assistir el Secretari Autonòmic d’Agricultura, Vicente Riera. Després de tallar la cinta inaugural, en què van participar el batle i les regines de les Festes, Andrea Baydal i Nekane Soto, es van dirigir a l’exposició de la mestresses “Records de la Infància” i a l’exposició de pintura de Sergi Davó al Centre Cultural, no sense abans passar pel recinte firal on van poder saludar els expositors i firants.

L’endemà es va celebrar la tradicional benedicció d’animals. Centenars d’ells es van concentrar a la plaça del Portal: cavalls, gossos, gats, tortugues, ocells, etc. amb la intenció de realitzar una cercavila fins la porta de l’església on el rector, Domingo Sabater, els va beneir i el batle i la regidora de Festes, Raquel Soliveres, lliuraven rosquilles i estampes de Sant Antoni Abat.

També el concurs de paelles va tindre un gran èxit de participació. Els premis van recaure en “Els Bons Xics”, les Mestresses, l’Agrupació Fotogràfica i la Filà Llauradors. D’altra banda, els festers venien bunyols i van muntar un restaurant, tot amb la intenció de recaptar fons per a les pròximes festes patronals. També va eixir al carrer amb la intenció de buscar col·laboracions, l’Associació de Lluita contra el Càncer.

Un cap de setmana complet on no van faltar diverses competicions esportives i una Trobada de Corals entre Benissa i Tavernes al Taller d’Ivars.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/