Inici » Notícies » General

Benissa sol·licita ajudes a la Generalitat per a modernitzar el Polígon de la Pedrera

7 d'abril de 2018 No hi ha comentaris
El Polígon Industrial de la Pedrera a Benissa

El Polígon Industrial de la Pedrera

La Junta de Govern de Benissa realitzada fa uns dies ha aprovat, per unanimitat, sol·licitar a l’IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial) pertanyent a la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball poder portar avant diverses accions per a modernitzar el Polígon Industrial La Pedrera.

Concretament, l’executiu local ha gestionat la inclusió d’un projecte anomenat “Millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en el Polígon Industrial La Pedrera de Benissa” dins de la convocatòria d’ajudes que va oferir aquest institut recentment. El projecte presenta un pressupost total de 526.893 euros (IVA inclòs).

Aquest projecte inclou millores en la senyalització de carrers, així com en senyals de trànsit, circuit tancat de televisió connectat a la policia local, diverses obres de millora d’infraestructures com implantació de la fibra òptica, jardineria i ornamentació, millores vials en aparcament i nous accessos, condicionament i millora de les zones verdes municipals i millora de l’eficiència energètica de l’enllumenament públic.

En cas de rebre el suport econòmic de l’VACE, les obres es realitzarien al llarg de dues anualitats, enguany i el 2019. És important recordar que el Pla d’ajudes de l’IVACE contempla un pressupost de 2.674.000 €, i les actuacions programades es dirigeixen a poblacions de les comarques de la Marina Alta, La Marina Baixa, l’Alt Vinalopò i el Vinalopó Mitjà.

En aquesta mateixa línia, cal recordar que, recentment, l’Ajuntament de Benissa es va reunir amb un important grup d’empresaris del citat polígon a fi d’informar sobre aquesta sol·licitud i recaptar la seua opinió sobre les demandes i necessitats d’aquesta important àrea industrial. El regidor d’Obres i Serveis i Creama, Xavi Tro, juntament amb Manuel Juan, regidor d’Urbanisme, van participar en aquesta trobada, acompanyats per personal tècnic.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/