Inici » Notícies » General

Benissa rep ajudes de la Diputació per a condicionar l’entorn de la Fustera

1 de setembre de 2018 No hi ha comentaris
Un carrer de la zona costanera de Benissa

Un carrer de la zona costanera de Benissa

Un total de 399.860,23 euros han sigut destinats per la Diputació d’Alacant, al projecte de condicionament de l’entorn de la Fustera.
El projecte que ara pot escometre’s juntament amb altres partides destinades a aquest entorn, permetrà millorar la imatge paisatgística de la zona costanera, millorant la seua seguretat i el trànsit, al mateix temps que ajudarà a millorar les infraestructures d’un entorn molt visitat per veïns i visitants.

Cal assenyalar que l’ajuda ara concedida havia sigut sol·licitada durant dos anys quedant fora per falta de pressupost de l’ens provincial, sent ara quan el projecte ha entrat dins dels plans d’actuació.

Per a Manolo Juan, regidor de la zona costanera; “el projecte suposa millorar la xarxa viària de la zona urbana de la Fustera, concretament les urbanitzacions de Montemar, Baladar, Los Almendros, Buenavista, Finca Paquero, Fanadix, i Sant Jaume. Aproximadament un total de 20 carrers que ara seran ampliats i condicionats”.

Aquest projecte, sol·licitat durant anys podrà executar-se gràcies a les inversions sostenibles de Diputació, permetent millorar considerablement l’entorn ja deteriorat pel pas dels anys i la falta d’actuacions.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/