Inici » Notícies » General

Benissa renuncia a recuperar la parcel·la de les restes humanes i permet una nau industrial

16 de febrer de 2007 No hi ha comentaris

Mentre encara estava fumejant a Benissa la indignació per l’aparició de desenes de restes humanes en una parcel·la del cementeri vell de Bellita tots els grups del la corporació van aprovar per unanimitat crear una comissió per al seguiment de les restes així com la negociació per a adquirir la superfície i que, d’aquesta manera, tornara a ser municipal. Cap dels punts d’aquell acord s’ha plasmat en la realitat, segons va denunciar durant l’últim ple el portaveu de la coalició Ciutadans de Benissa (CIBE)-Bloc, Isidor Mollà, i una de les conseqüències ha sigut que en el terreny on es van remoure les despulles dels avantpassats benissers s’està alçant una nau industrial.

En aquest sentit, el batle, Juan Bautista Roselló, va argumentar en primer lloc que “les conseqüències per a l’ajuntament d’impedir la construcció del comerç serien molt oneroses ja que compta amb llicència”. Però a més, el batle del PP va afegir que “no tenia cap sentit ampliar el Parc de l’eternitat – complex enjardinat que s’ha construït sobre l’antic cementeri- perquè en aquest espai -la parcel·la de les restes humanes- ja està tot delimitat”. Sobre el compromís d’adquirir la superfície i incorporar-la al catàleg municipal, Juan Bautista Roselló va assenyalar que “no hi ha cap possibilitat d’arribar a un acord amb el propietari per a poder comprar-la”.

Així mateix, el regidor nacionalista, Xavi Tro, també va plantejar al batle popular la qüestió de quan s’inaugurarà el Parc de l’eternitat després de la seua suspensió al mes de novembre. En aquest sentit, el batle va asseverar que “les obres no estan acabades i per això s’ha retardat la inauguració” i va anunciar que l’obertura oficial del nou espai públic serà el dia 20 de febrer.

Després de les explicacions del batle, Isidor Mollà va dir que tot el procés des de l’aprovació de la moció ha sigut “una cortina de fum” i es va preguntar “si hi ha algú en aquest ajuntament que controle si s’executen els acords del ple”.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/