Inici » Notícies » General

Benissa renova el seu plànol de la zona costanera

11 de juliol de 2013 No hi ha comentaris
El plànol de la zona costanera de Benissa

El plànol de la zona costanera de Benissa

La Regidoria de Turisme estrena un nou plànol de la zona costanera de Benissa. Es tracta de plànol pràctic amb un gran format però que inclou instruccions per al seu plegat. En ell apareixen localitzades totes les urbanitzacions diferenciades per colors. La llista de carrers indica a quina urbanització pertany cada carrer per a facilitar al turista o resident la localització de qualsevol adreça.

D’altra banda, també apareixen situats tots els serveis públics oferts a la zona costanera de Benissaaixí com els recursos i serveis turístics que puguen ser d’interés tals com, serveis a les platges, parcs públics, ubicació dels allotjaments i empreses turístiques, zones wifi, ubicació de panells informatius, punts nets, bústies de correus, etc.

La Regidoria de Turisme té previst que el plànol estiga a la disposició de les empreses turístiques del municipi així com de qualsevol altre sector o particular que poguera mostrar interés. A més també es poden troban en format digital en la web turística del municipi.

El plànol de la zona costanera de Benissa i el plànol del centre urbà de Benissa estan disponibles també a Infobenissa en l’apartat de cartografia de la secció La Cambra.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/