Inici » Notícies » General

Benissa realitza tasques d’esbrossament i neteja de zones específiques

14 de novembre de 2017 No hi ha comentaris

Esbrossament de canyarsL’empresa pública Benissa Impuls està realitzant tasques sobre zones concretes de canyar a fi de prevenir incendis, sanejant i netejant zones especialment frondoses. Des de Benissa Impuls s’estan duent a terme diverses tasques d’esbrossament de canyars en zones concretes, prop de camins rurals. S’està actuant en el Camí de la Font de Paratella i després es continuarà per la Partida de Santa Anna i pel Camí de Serrallonga.

Aquests treballs complementen els habituals per a aquesta època de l’any, ja que, malgrat l’absència de pluges, els canyars sempre tenen un creixement més ràpid i envaeixen d’una manera més evident els camins rurals de les diferents partides de Benissa.

Per al desenvolupament d’aquesta activitat s’està treballant amb un tractor esbrossador i també amb la brigada a peu, que refina els treballs en ubicacions específiques, en la zona costanera i unes altres de difícil accés per al tractor. Per a l’Ajuntament de Benissa aquestes tasques de prevenció i condicionament són especialment importants, ja que, encara que no són especialment vistoses, suposen una tasca fonamental per a assegurar tant la disminució del risc d’incendi, com la seguretat sobre el tràfic en aquestes zones.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/