Inici » Notícies » General

Benissa promociona la Mostra Gastronòmica i l’oferta turística a la TCV

3 de març de 2010 No hi ha comentaris
Fira Internacional de Turisme de la Comunitat Valenciana

Logotip de la fira TCV

Benissa ha participat del 26 al 28 de febrer de 2010 a la Fira Internacional de Turisme de la Comunitat Valenciana (TCV). La Regidoria de Turisme ha aprofitat la seua presència per a promocionar la III Mostra Gastronòmica, que se celebra aquest cap de setmana, i tots els recursos i oferta turística, entre els quals destaca el programa “Déjate Llevar 2010”.

El departament de turisme municipal ha considerat interessant aquesta fira perquè ha permés arribar directament al consumidor final valencià, considerat molt important. Cal tindre en compte que del total de consultes nacionals rebudes a les oficines de turisme de Benissa un 58,19% es refereix a turistes procedents del País Valencià. Si s’analitzen les dades d’ocupació dels empresaris del sector d’allotjament a Benissa, els valencians juntament amb els madrilenys ocupen un lloc destacat. Cal també assenyalar que nombrosos valencians tenen fixada la seua segona residència al municipi.

Segons ha assenyalat el regidor de Turisme, Xavi Estupiñá, “la presència en aquesta fira és molt important perquè es tracta d’un públic que realitza eixides amb la família els caps de setmana i que busca destinacions properes per a realitzar estades curtes i activitats lúdiques i d’oci amb tota la família”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/