Inici » Notícies » General

Benissa presenta la programació de “Març, mes de la dona”

26 de febrer de 2008 No hi ha comentaris

La regidora de la Dona, Maria Llopis, acompanyada de la presidenta de l’Associació de Mestresses Lucentum, Encarna Ronda, ha presentat la programació que s’ha preparat per a celebrar el “Dia Internacional de la Dona”, i que en el cas de Benissa, comprendrà diverses activitats al llarg del mes de març.

A partir del dia 3 de març, tots els dilluns d’aquest mes, es realitzarà un taller de creixement personal per a dones de 17.00h a 19.00 en la Seu Universitària. L’impartirà la psicòloga Raquel Bañuls i tractarà sobre l’exploració de les emocions mitjançant la relaxació. El dimecres 12 de març a partir de les 18.00 li toca el torn al tast gastronòmic que cada any organitza l’Associació de Mestresses i que en aquesta ocasió serà de tapes casolanes.

El 14 de març a les 20.30 s’inaugurarà l’exposició de pintura “Mare Terra”, en què exposaran set dones al Centre Cultural. Es podrà visitar de dilluns a divendres d’11.00 a 13.00 i de 18.00 a 20.30 i els dissabtes de 18.00 a 20.30.

També hi haurà teatre en el Centre Cultural. El dia 30 de març a les 12.00 estarà dirigit al públic infantil amb l’obra “La Princesa Valiente” a càrrec de “Marimba Marionetas” i el dia 4 d’abril a les 22.00, dirigida per a adults, s’interpretarà l’obra “Érase una vez la mujer” a càrrec del grup “Ganas Teatro”.

Completa aquesta programació la projecció de nombroses pel·lícules de recent estrena en les quals les protagonistes o les seues directores són dones. Totes elles es podran veure de manera gratuïta i es projectaran a les 22.00 a la Seu Universitària. Els títols i dies són els següents: el dia 6 “Dogville”; el dia 11 “7 mesas de billar francés”; el dia 18 “Trece rosas”; i el 25 “Mataharis”. L’acte final d’aquest mes d’activitats serà el sopar d’agermanament que s’ha preparat per al dia 28 de març als baixos del Centre Social Bèrnia.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/