Inici » Notícies » General

Benissa prepara dos tallers de llançament del centre d’excel·lència

7 de maig de 2014 No hi ha comentaris
Presentació del projecte del centre d'excel·lència de Benissa

Presentació del projecte del centre d’excel·lència de Benissa

Benissa prepara dos tallers de llançament del Centre d’Excel·lència de Benissa el dilluns que ve, 12 de maig, en dos sessions:

1r – A les 15.00 en les instal·lacions de CREAMA, carrer Escoto 72.

2n – A les 20.00 a l’aula de formació de Benissa Impuls, al Polígon Industrial La Pedrera, Carrer Denis Papin 8-10 (Ecoparc).

Es tracta d’un projecte de consultoria per a la realització d’un pla d’innovació que augmente la competitivitat d’empreses i organitzacions. Amb el suport de consultors experts en cada sector es podrà elaborar un diagnòstic de l’organització per a identificar i desenvolupar un pla de millora. Els participant rebran, a més, suport per a la implantació d’aquests plans.

Es busquen empreses amb ganes de millorar la seua competitivitat, de qualsevol sector i activitat, situades a Benissa i a la seua àrea d’influència. A més de rebre l’entrenament personalitzat podran beneficiar-se d’una xarxa de col·laboració amb agents i empreses de tota la regió, així com obtindre visibilitat per a l’empresa, que apareixerà en diversos fòrums com una de les empreses amb potencial a la Província d’Alacant. Per descomptat, tot és gratuït.

Els interessats a assistir a aquesta jornada i optar a formar part d’aquesta iniciativa poden inscriure’s enviant un correu a l’adreça cdebenissa@eoi.es

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/