Inici » Notícies » General

Benissa posa en marxa un centre d’excel·lència per a empreses

8 d'abril de 2014 No hi ha comentaris

Benissa posa en marxa un centre d’excel·lència, un programa de consultoria a càrrec de l’EOI (Escola d’Organització Industrial) i l’Ajuntament de Benissa, que tindrà la seua presentació oficial el pròxim 14 d’abril a les 20.30h a la Seu Universitària de Benissa.

Es tracta d’un programa de consultoria per a la realització d’un pla d’innovació que augmente la competitivitat de les organitzacions. Amb el suport de consultors experts en cada sector, els participants podran elaborar un diagnòstic de l’organització per a identificar i desenvolupar un pla de millora. Rebran, a més, suport per a la implantació d’aquests plans.

Es busquen empreses amb ganes de millorar la seua competitivitat, de qualsevol sector i activitat, situades a la província d’Alacant. A més de rebre l’entrenament personalitzat, podran beneficiar-se d’una xarxa de col·laboració amb agents i empreses de tota la regió, així com obtindre visibilitat per a l’empresa, que apareixerà en diversos fòrums com una de les empreses amb potencial a Alacant. El programa és gratuït.

Els interessats a assistir a aquesta jornada i optar a formar part d’aquesta iniciativa, poden inscriure’s  enviant un correu a l’adreça cdebenissa@eoi.es

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/