Inici » Notícies » General

Benissa planteja sol·licitar a la Diputació que execute el tram pendent de l’andana peatonal i ciclista de la zona costanera

20 de juliol de 2018 No hi ha comentaris
La CV-746 al seu pas per la costa de Benissa

La CV-746 al seu pas per la costa de Benissa

Durant la Comissió de Serveis celebrada aquesta setmana en l’Ajuntament de Benissa s’ha aprovat per unanimitat que s’inste a la Diputació d’Alacant al fet que finalitze el tram d’andana peatonal i ciclista que està pendent de finalització en l’Avinguda de la Marina (CV-746).

Aquesta sol·licitud s’arreplegarà en uns dels punts de l’ordre del dia en el pròxim ple ordinari de Benissa, a celebrar el dimarts 24 de juliol a les 20.00h. Concretament, el tram referit discorre des de la zona del nucli de la Fustera cap al terme de Calp. Es tracta d’una carretera amb un elevat trànsit, doncs uneix Moraira i Calp per la costa, i al seu pas per Benissa troba aquesta situació de falta d’aquest tram d’andana que facilite un augment en la seguretat vial tant de persones que van caminant com de ciclistes.

Mari Carme Ronda, regidora que presideix la citada Comissió, ha explicat que “es tracta d’una demanda que ja porta molt de temps i està d’acord amb el que demana la ciutadania, doncs creuar el nostre territori per aquesta zona costanera pot ser perillós sense aquesta andana per a vianants i ciclistes”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/