Inici » Notícies » General

Benissa participa en una jornada sobre turisme rural

30 de maig de 2008 No hi ha comentaris

La Tècnic de Turisme Municipal, Loli Vicens acompanyada pel regidor de Turisme, Xavier Estupiñà, va participar en la jornada de treball celebrada a Elx sota el títol del “Turisme rural com a oportunitat pel desenvolupament rural del camp d’Elx” convocada per l’Institut Municipal de Turisme d’Elx i l’Associació pel Desenvolupament Rural del Camp d’Elx (Turismeruralelx) que va tindre lloc aquesta setmana al Centre de Congressos d’Elx.

Concretament, des de la Regidoria de Turisme de Benissa, la tècnic de turisme va exposar l’experiència de Benissa en relació al desenvolupament del turisme rural del municipi. Amb aquest objectiu, es van presentar imatges de l’entorn rural i es van comentar els productes turístics que actualment es comercialitzen des de la Regidoria de Turisme i la Mancomunitat de la Vall de Pop com són (senderisme, patrimoni i multiaventura), així com la pròxima creació de nous productes com són excursions en BTT i excursions en burreta per diversos paratges naturals.

A més, des de la Conselleria de Turisme i concretament des de l’Àrea de Turisme d’Interior es van oferir dades estadístiques sobre el turisme rural del País Valencià així com dades d’ocupació turística de l’allotjament rural.

L’objectiu d’aquestes taules de treball va ser el de plantejar a les administracions oportunes la necessitat de contemplar el turisme rural no només en àrees d’interior sinó també en municipis que, encara que tenen costa, per les grans dimensions del terme municipal disposen d’una important oferta de turisme rural, com és el cas del Camp d’Elx i Benissa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/