Inici » Notícies » General

Benissa millorarà la cartelleria del nucli urbà

9 de juny de 2016 No hi ha comentaris
Cartell turístic del centre urbà de Benissa

Cartell turístic del centre urbà de Benissa

En el ple celebrat aquest dimarts 7 de juny, la plataforma ciutadana Reiniciem Benissa va presentar una proposta de millora, reparació i actualització dels cartells situats en el centre del nucli històric de la població, els quals estan trencats en alguns llocs i en altres estan incomplets o són incorrectes perquè el lloc del qual parlen no existeix en l’actualitat.

La proposta, aprovada per unanimitat, permetrà que tota aquesta cartelleria siga millorada, que es cree un recorregut turístic guiat per senyalització horitzontal o vertical, així com explicar l’origen dels elements més simbòlics de la zona com ara la figura del riberer, la Casa del Consell o la portalada de l’antiga església.

Un altre punt positiu del ple va ser l’aprovació unànime de les bases reguladores de les ajudes socials, redacció proposada per Reiniciem i creades pel Departament de Serveis Socials Municipals. Amb aquestes bases es regularan les ajudes socials dirigides a persones individuals o unitats familiars per pal·liar situacions de necessitats urgents o de problemes específics de diferent caire.

Per altra banda, a l’hora de debatre sobre el romanent del pressupost, tota l’oposició es va manifestar contrària al paquet de mesures proposat i a la falta de paraula de l’alcalde. Tots els grups municipals van criticar la mala gestió del PP i la falta de voluntat de fer les coses de manera participativa. No obstant, amb la seua abstenció van facilitar que la proposta de l’equip de govern eixira avant, amb els únics vots en contra de Reiniciem.

El moment incòmode de la nit va ser quan, davant una moció de reprovació de les paraules de l’arquebisbe Cañizares, en les quals animava a incomplir la llei d’igualtat, 7 dels 8 regidors del PP es van abstenir. Reiniciem lamenta que les mateixes persones que van votar a favor de la moció en contra de la LGTBIfòbia, i a favor del pla d’igualtat, s’abstinguen a l’hora de reprovar unes declaracions masclistes i que atempten contra els drets humans.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/