Inici » Notícies » General

Benissa llança una web per a conéixer en temps real l’estat i cabuda de les platges i cales

26 de juny de 2021 No hi ha comentaris
Icona

Icona

L’Ajuntament de Benissa a través de l’Òrgan Gestor de Platges va aprovar la posada en marxa d’una web que permetrà conéixer en temps real l’estat i cabuda de les cales i platges del terme municipal. Si bé és cert que els espais naturals de Benissa mai han estat massificats, la realitat és que arran de la pandèmia l’Ajuntament ha observat un creixement exponencial de la presència de visitants en eixos xicotets espais del paradís mediterrani amb els quals compta el nostre litoral.

Arturo Poquet, batle del municipi i màxim responsable de la gestió de les cales i platges, ha declarat “sentir-se molt satisfet amb el treball conjunt que està realitzant tot l’equip per a poder ‘organitzar’ de manera efectiva un dels espais naturals més privilegiats de la costa mediterrània”. A més, Poquet ha reconegut que l’estiu passat “es van generar algunes molèsties entre els veïns que baixaven a banyar-se i es trobaven la platja tancada per l’excés de cabuda, una cosa que enguany no ocorrerà amb la web INFO CALES BENISSA, ja que podran veure en temps real la situació exacta en la qual es troba cada cala”.

I per a l’operativa diària, l’Ajuntament comptarà amb la col·laboració de sis vigilants auxiliars que, a més de les tasques pròpiament dites del lloc, s’encarregaran d’actualitzar la informació en períodes de 30 minuts.

A més de le cabuda, la web també ofereix informació sobre l’estat de l’aigua o l’oratge, entre d’altres. Es pot accedir a la web en aquest enllaç.

Font de la notícia: Gabinet de Premsa - Ajuntament de Benissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/