Inici » Notícies » General

Benissa inicia els treballs per a incorporar els primers banys públics autorentables i adaptats de la Marina Alta

21 de febrer de 2018 No hi ha comentaris
Treballs de preparació per a la instal·lació del bany públic a la plaça

Treballs de preparació per a la instal·lació del bany públic a la plaça

Ja fa uns dies que han començat les obres per a dotar d’un bany públic adaptat i accesible a persones amb diversitat funcional a Benissa. S’ubicarà a la cantonada oest del parc infantil de la Glorieta Dolors Piera, entre les escales i el carrer Pare Andrés. Aquesta proposta respon a necessitats històriques de les persones usuàries del parc i, en general, de la plaça.

Es tracta d’una cabina prefabricada de bany autorentable (s’autorrenta i higienitza després cada ús) i també antivandàlic. Mari Carme Ronda, regidora de Mobiliari Urbà, explica que aquest tipus d’instal·lació és habitual en ciutats i poblacions europees, i també del nord d’Espanya. En el cas concret de Benissa, la regidora indica a més que “espera que abans de finalitzar el mes de febrer estiga en ús el bany públic, una reivindicació de fa temps per part de les mares i pares que utilitzen l’espai del parc amb les seues filles i fills, i en general, per a totes les persones, que a més no generarà cap molèstia al veïnat i establiments adjacents, ja que compleix amb tota la normativa vigent, tant estatal com europea”.

La instal·lació suposa els primer bany públic al nucli urbà de Benissa i el primer autorrentable a la Marina Alta, sent Benidorm la població més propera en adaptar uns banys amb aquestes característiques.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/