General

Benissa incorpora un nou vehicle per a la recollida selectiva de residus

El nou camió de Benissa Impuls
El nou camió de Benissa Impuls

L’Ajuntament de Benissa incorpora un nou vehicle destinat al servei de recollida de residus, restes vegetals, elements voluminosos i enderrocs. Es tracta d’un camió de tres eixos que incorpora un braç articulat que permet la recollida d’aquests residus.

La incorporació d’aquest vehicle a la flota de Benissa Impuls suposa un pas més en el procés de renovació de la flota i de l’adaptació de la mateixa a les noves i creixents necessitats, especialment en entorns d’urbanitzacions que per les seues característiques generen major nombre de residus, moltes vegades difícils de retirar pels vehicles tradicionals.

Amb aquesta inversió Benissa Impuls tracta de fer front a l’increment de residus en entorns pròxims als contenidors, situació que es genera amb excessiva reiteració i que suposa una situació molesta i desagradable.

Per la seua part, Abel Cardona, batle de Benissa i president de Benissa Impuls, destaca que “l’adquisició d’un nou vehicle de recollida de RSU com aquest és una acció que continua reforçant la línia estratègica de renovació del parc mòbil de Benissa Impuls, imprescindible donat l’estat actual de la majoria de camions, antics i amb molt de desgast acumulat a causa del seu ús continuat i a doble torn”.

L’objectiu d’aquesta adquisició és augmentar l’eficiència del servei de recollida de residus, incorporant un vehicle més modern, eficient i menys contaminant que els seus predecessors. “Millora també així la comoditat i seguretat del personal que farà ús d’ell. I, a més a més, s’incorpora una nova imatge corporativa de l’empresa unida a la campanya informativa de serveis i accions que Benissa Impuls aplicarà progressivament en les pròximes setmanes”, assenyala el batle.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?