Inici » Notícies » General

Benissa Impuls llança una nova campanya per a posar fre als abocaments il·legals

26 de juny de 2018 No hi ha comentaris
Campanya als punts de contenidors

Campanya als punts de contenidors

L’empresa pública Benissa Impuls ha iniciat ja una nova campanya per a seguir minimitzant els abocaments il·legals que enlletgeixen la imatge del poble i que ralenteixen l’efectivitat dels serveis de recollida de residus sòlids. Concretament, es tracta de la renovació i actualització de cartells de gran grandària que avisen sobre les conseqüències de realitzar abocaments il·legals en el terme municipal, abocaments que contemplen importants sancions per a la persona infractora.

Els cartells s’han situat ja en algunes de les principals zones on es detecten aquests abocaments inadequats, principalment restes de podes vegetals i enderrocs d’obres, encara que també se solen rebutjar mobles o electrodomèstics en desús.

Des de Benissa Impuls es reitera que és fonamental realitzar col·laboració ciutadana en cas de detectar usos i abocaments incívics, cridant a la policia local al telèfon 96 573 07 33. També recorda que per a un correcte dipòsit de materials i brosses cal contactar amb l’Ecoparc al telèfon 96 573 35 97 on, entre altres serveis, ofereix la recollida gratuïta d’electrodomèstics o mobles vells que no tinguen cabuda en un automòbil privat de mida habitual. De la mateixa manera, s’està articulant una nova forma de tramitar les infraccions detectades, per dur-les endavant en l’àmbit administratiu. A banda de la policia local, el guarda rural i els inspectors d’obres entre altre personal de l’Ajuntament, podran iniciar expedients d’infracció a les persones o empreses a qui se’ls sorprenga in fraganti.

La campanya també aportarà informació a través dels mitjans institucionals de l’Ajuntament, a fi que l’abast d’aquesta informació siga el major possible, reforçant-ho amb videos realitzats per a conscienciar la ciutadania per a un bon ús dels contenidors o per a la recollida d’excrements per part dels seus amos i propietàries.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/