Inici » Notícies » General

Benissa Impuls compra una nova escombradora i un aspirador industrial

22 de juny de 2007 No hi ha comentaris

L¡empresa de l’Ajuntament de Benissa, (Benissa Impuls S.A.M), encarregada de la recollida de residus i neteja viària entre altres serveis municipals, ha adquirit una escombradora d’aspiració amb tercer braç mòbil i un aspirador industrial de carrer, per a renovar i augmentar el grau de qualitat en la neteja viària del poble.

Fins ara, el servei comptava només amb una escombradora d’arrossegament. Els nous equips estan pensats per a obtindre un major rendiment i sobretot per a paviments irregulars, en què el sistema de recollida no és el més indicat.

Ambdues màquines es van presentat en les instal·lacions de l’ecoparc municipal amb la presència del president de l’empresa, Juan Bautista Roselló, i començaran a treballar aquesta mateixa setmana.

L’escombradora d’aspiració adquirida és una màquina d’última generació de 120 CV de potència i adequada per a poder adaptar-se a tots els carrers del poble, fins i tot els més estretes. També realitzarà funcions d’aigualeig ja que té capacitat per a carregar fins a 2.500 litres d’aigua per a realitzar la neteja amb aigua a les vies públiques. D’altra banda, l’aspirador de carrer automotriu és l’evolució de l’escombradora, indicat sobretot per a residus com puntes de cigars, papers i plàstics de xicoteta grandària, fulles, etc., sobretot per a refinar i repassar zones de major influència de públic aconseguint un grau de neteja superior i sempre millorant les condicions de treball del personal.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/