Inici » Notícies » General

Benissa, finalista dels premis Ciutat Sostenible en la categoria de recollida de residus

16 de maig de 2008 No hi ha comentaris

Benissa ha sigut seleccionada com una dels tres finalistes dels premis Ciutat Sostenible en la categoria de Gestió de Residus. El regidor de Medi ambient, José María Serna, es desplaçarà a Madrid demà divendres, on es coneixeran els guanyadors finals de cada categoria.

Cal destacar que Benissa s’enfronta amb pobles com Santander, León, Alcalá d’Henares, entre d’altres, que també han quedat finalistes o han sigut guanyadores en edicions anteriors.

Que Benissa haja sigut seleccionada com a finalista no és més que un reconeixement del desenvolupament d’una gran tasca en el camp de la recollida i gestió de residus, fomentant la recollida selectiva i millorant la qualitat ambiental del poble de Benissa.

José Maria Serna, el regidor popular assegurava que “és per a mi un orgull que s’haja seleccionat Benissa com a finalista, no sols pel reconeixement que això implica, sinó per la vàlua i renom de les ciutats ja guardonades en edicions anteriors, el fet de ser finalistes ja és un reconeixement objectiu per part del jurat, avalant el treball diari de tot un poble”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/