Inici » Notícies » General

Benissa estudia reorganitzar la plantilla de l’Ajuntament (actualitzada)

8 de juny de 2012 No hi ha comentaris
Ajuntament de Benissa

Ajuntament de Benissa

L’executiu de Benissa ha contractat a una empresa especialitzada en recursos humans i assessoria laboral, Orihuel y Asociados, amb l’objectiu d’emprendre reformes en l’organització del personal de l’ajuntament. Fer un ajuntament més eficient i reduir el capítol de personal, és una cosa necessària segons el batle, Juan Bautista Roselló, encara que en principi l’executiu local no té la intenció d’amortitzar cap lloc de treball. Segons es va adonar en el ple celebrat aquesta setmana a l’ajuntament benisser, i en resposta a les preguntes del grup municipal socialista, l’executiu ha contractat una assessoria externa perquè els ajude a dur a terme una reestructuració del personal municipal, amb l’objectiu de comptar amb una plantilla el més eficient possible. Es tracta d’un tema complex i espinós, segons va reconèixer el batle, però que és necessari revisar, i és millor, va puntualitzar Roselló, comptar amb un assessorament extern, perquè les decisions que es prenguen no estiguen condicionades.

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda el 8 de juny de 2012 a Ràdio Litoral.

Actualització de 9 juny: El periòdic LAS PROVÍNCIAS afegeix a més:

“Així, en els pròxims 6 mesos el treball se centrarà a revisar les condicions laborals dels treballadors, des de les retribucions fins a la dedicació de cada empleat, sense oblidar la jornada laboral

Roselló va dir que el de Benissa és un ajuntament especial, ja que gestiona directament o mitjançant Benissa Impuls, tots els serveis públics que s’ofereixen al ciutadà. Això fa que la plantilla siga de 189 treballadors més els 80 empleats de l’empresa municipal”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/