Inici » Notícies » General

Benissa estrena màquina agranadora per a la zona costanera

14 d'agost de 2021 No hi ha comentaris
La nova agranadora

La nova agranadora

El camí ha sigut llarg, els temps administratius lents i el procés de contractació farragós però a la fi ha arribat a Benissa la màquina agranadora a la qual es va comprometre l’actual govern municipal a començaments d’any amb els veïns i veïnes de la zona costanera. Una Dulevo 6000 que disposa d’un filtre GORE de 22 m² que permet filtrar tot el cabal d’aire que eix de la màquina, retenint la pols aspirada i evitant així la seua emissió a l’exterior. Té una alta capacitat de filtració de nanopartícules pM1, pM 2.5 i pM10, impedint així la contaminació del medi ambient i millorant la qualitat de vida de persones amb patologies respiratòries com asma, al·lèrgia, fibrosi, Epoc, etc. Igualment, el sistema d’escombratge d’aquesta màquina Dulevo redueix el consum d’aigua en un 50% respecte a altres sistemes d’escombratge i del 20% d’emissió sonora.

Segons ha manifestat el batle, Arturo Poquet, “amb aquesta màquina aconseguirem reforçar la neteja en l’àrea costanera, una cosa que permetrà en última instància continuar mantenint el nostre municipi en perfecte estat de revista”. I és que, ‘Benissa Neta’ continua sent una de les principals prioritats per a l’ajuntament, una cosa que no sols s’ha de veure reflectit en el centre tradicional i en l’àrea urbana, sinó també en les partides rurals i la costa.

Poquet, que a començaments d’any es va comprometre en l’adquisició d’aquesta maquinària, ha reconegut l’existència de barreres burocràtiques durant el procés de compra. No obstant això, ha destacat que “s’ha complit l’objectiu de tindre-la abans que acabara la temporada estiuenca”.

Per la seua part, el regidor de Benissa Impuls, Isidor Mollà, que ha sigut un dels principals promotors d’aquesta iniciativa, ha reiterat la necessitat de continuar creixent en la zona costanera i de continuar aportant solucions a tots els veïns i veïnes de Benissa, independentment d’on residisquen. Per això, ha continuat la seua intervenció destacant que “l’agranadora és una inversió absolutament necessària”.

Des de l’àrea tècnica de la mercantil han volgut aclarir que es tracta d’una ferramenta de neteja d’última generació que serà utilitzada per personal d’alta qualificació i que començarà a funcionar al llarg dels pròxims dies.

Font de la notícia: Gabinet de Premsa - Ajuntament de Benissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/