General

Benissa es queda sense pediatra

L'ambulatori de Benissa
L’ambulatori de Benissa

Benissa, un poble de quasi 12.000 habitants, s’ha quedat sense pediatra. Famílies que estan cridant al centre de salut per a demanar cita per als seus fills han traslladat a aquest periòdic que els estan dient que no li la poden donar atés que el pediatra està de baixa. Marina Salut, l’empresa que gestiona la sanitat a la Marina Alta, no l’ha substituït.

Les mares i pares insisteixen que els urgeix que un metge examine els seus fills. Al centre de salut, els indiquen que han d’anar a Urgències o directament a l’hospital de Dénia. Les famílies que han contactat amb Levante-EMV adverteixen que és inaudit que un municipi com Benissa estiga sense pediatra. Asseguren que els han comentat que la baixa del doctor especialista en pediatria va per a llarg.

Una vegada més queda patent la falta de personal sanitari al departament de salut de Dénia. Les famílies no entenen que Marina Salut no estiga preparada per a cobrir immediatament baixes en llocs tan sensibles com els de pediatria.

Marina Salut ha avançat que la baixa se substituirà amb metges de la bossa d’atenció continuada (metges de família). Ha assegurat que el dijous dia 2 de juny ja s’incorporarà el nou facultatiu. I ha matisat que els metges de família estan perfectament capacitats per a exercir la pediatria.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?