Inici » Notícies » General

Benissa es converteix en plató per a videoclips, anuncis i curtmetratges

22 d'octubre de 2022 No hi ha comentaris
Ermita de Santa Anna

Ermita de Santa Anna

Llums, càmeres i acció. Benissa ja forma part de la roda audiovisual que empren moltes empreses per a gravar els seus anuncis publicitaris, videoclips, programes televisius o curtmetratges. Sense anar més lluny, la marca de vehicles de la República Txeca, SKODA, ha sol·licitat, a través de la seua agenda publicitària, utilitzar un espai públic de Benissa per a rodar un espot en els pròxims mesos. Abans ho han fet altres empreses com El Corte Inglés o Yamaha, artistes locals i regionals o programes de televisió de la cadena À Punt. Són moltes les agències que s’acosten fins al departament de Turisme per a preguntar per la Benissa Film Office. Tant és així que durant l’any passat es van desplaçar al nostre municipi productores estatunidenques i britàniques amb l’objectiu de “caçar” l’emplaçament idoni per a rodar alguna de les seues seqüències més mediterrànies.

El regidor de Turisme, Jorge Ivars, ha dit que “des de fa anys tenim un atractiu catàleg de Film Office que anem actualitzant i renovant”. Al que ha afegit, “aquest eix promocional és molt important per a nosaltres ja que ens obri una finestra a públics que d’una altra manera no podríem arribar”.

L’últim a obrir eixa finestra ha sigut el famós raper Nach Escratx que ha utilitzat l’Ermita de Santa Anna per a gravar el seu últim tema del projecte “Crudos”.

Font de la notícia: Gabinet de Premsa - Ajuntament de Benissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/