Inici » Notícies » General

Benissa dóna la benvinguda amb els seus grans valors diferencials

31 de gener de 2019 No hi ha comentaris
Nova lona de benvinguda al centre urbà de Benissa

Nova lona de benvinguda al centre urbà de Benissa

Les persones que visiten Benissa a partir d’aquests dies podran descobrir les noves lones promocionals que donen la benvinguda al poble, tant en la seua entrada nord com la sud, en la N-332. Una nova iniciativa per a actualitzar dos dels principals recursos offline en els accessos del nucli poblacional, concretament en una de les rotondes de l’Avinguda d’Europa i en l’Avinguda del País Valencià, renovant així aquests elements visuals de gran grandària, situats en emplaçaments estratègics.

A partir del disseny de la il·lustradora local Alba López, la nova creativitat presenta alguns dels elements més icònics de Benissa, tant espais o edificis emblemàtics (com l’Església Parroquial de la Puríssima Xiqueta, l’estàtua del Riberer, el Convent Franciscà o la Sala del Consell, entre d’altres) com altres enclavaments també recognoscibles com el Pont i el Molí del Quisi, el Passeig ecològic, un dels Llavadors o la serra de Bèrnia, sense oblidar la gastronomia local, en la qual el Putxero de Polp, l’embotit, les ametles –amb la flor de l’ametler- o el raïm de moscatell són protagonistes. D’aquesta manera, i a partir de l’eslògan #DiscoverBenissa, l’eventual visitant podrà descobrir alguns dels múltiples diferencials que ofereix Benissa, més enllà del recurs turístic de sol i platja.

Amb aquesta nova proposta l’Ajuntament continua un procés d’actualització de la seua imatge, que ja va iniciar amb el nou logo institucional o la nova logomarca promocional i turística (també presents en les lones). També s’han situat, uns mesos enrere, tres lones o cartells de gran grandària situats en la zona costanera, que delimiten l’entrada al terme de Benissa des de Teulada-Moraira o Calp, en la zona de Sant Jaume, La Fustera/Les Bassetes i Pedramala. L’objectiu de la renovació d’aquests recursos offline se centra en presentar una imatge renovada i atractiva de Benissa, d’acord amb les múltiples possibilitats que ofereix el municipi a nivell promocional i d’oci, empresarial i turístic.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/