Inici » Notícies » General

Benissa demanarà una subvenció per a redactar un pla de mobilitat que solucione problemes com la connexió entre el nucli urbà i la zona de platges

8 de desembre de 2017 No hi ha comentaris
Reunió sobre les ajudes del Fons Feder

Reunió sobre les ajudes del Fons Feder

Dins de l’estudi de necessitats concretes que arrossega Benissa en els últims anys i que l’equip de Govern està detectant, té especial importància la mobilitat de les persones. Per aquest motiu l’Ajuntament de Benissa vol dur endavant la redacció d’un pla de mobilitat i licitar-lo el 2018. Per a tal objectiu es pensa fer valdre una subvenció que permeta sufragar les despeses de la redacció d’aquest, per part d’una empresa especialitzada.

Una subvenció que podrà obtenir-se del Programa Operatiu FEDER amb un Pla d’ajudes a projectes locals de Cultura, Turisme i Mobilitat, permetent als ajuntaments optar a ajudes procedents de la Unió Europea destinats al desenvolupament regional. La informació la va recollir fa uns dies Manuel Juan, regidor d’Urbanisme, qui es va personar a una reunió mantinguda a Alacant amb altres responsables d’Ajuntaments de la província, on va poder conèixer els aspectes tècnics d’aquells projectes que desitgen optar a les ajudes procedents d’aquests fons europeus, amb una quantia de 47 milions d’euros.

El Director General d’Administració Local, Toni Such, i el Director Territorial de Presidència, Esteban Murillo, van traslladar als assistents de l’Ajuntament, aquells aspectes fonamentals perquè Ajuntaments com el de Benissa opten a aquests tipus de projectes, cofinançats, una alternativa viable per a desenvolupar projectes en el municipi sense comptar amb la problemàtica que suposa, en l’actualitat, la limitació d’inversions imposada pel Ministeri d’Economia.

Manuel Juan destaca que “tenim moltes possibilitats d’aconseguir aquestes ajudes per a licitar la redacció del nou Pla de Mobilitat, un pla que ajude a solucionar necessitats molt concretes com el problema de la connexió entre el nucli urbà de Benissa i la zona costanera i de platges mitjançant transport col•lectiu o altres opcions, estudiar nous carrils bici o eliminar barreres arquitectòniques per a persones amb necessitats especials de mobilitat”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/