Inici » Notícies » General

Benissa convoca un concurs per a triar la seua nova marca comercial

17 de març de 2014 No hi ha comentaris

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Benissa, mitjançant l’AFIC-CREAMA, ha convocat el concurs d’idees “Marca comercial local”.

L’objectiu és obtindre una imatge original que identifique Benissa i el conjunt de comerços, restauració i empreses en general com a centre de compres i serveis. Aquesta imatge haurà de contindre un logotip i un lema amb una determinada composició de color, dibuix i text únic.

Les bases del concurs, en el qual pot participar qualsevol persona física o jurídica que vulgua, es poden consultar al Portal del comerciant de Benissa.

Les propostes s’hauran de presentar a l’Agència de Desenvolupament Local AFIC-CREAMA, situada al carrer Escoto, 72, posant en l’assumpte “CONCURS MARCA COMERCIAL” i el termini finalitzarà el pròxim 25 d’abril a les 14.00h. S’atorgarà un únic premi per valor de 500 euros al millor treball.

Segons ha comentat el regidor de promoció econòmica, Xavier Estupiñà, es busca un disseny que es puga aplicar tant en una placa exterior per a identificar a les empreses com traslladar-lo a material de cartelleria, borses comercials, etc., i especialment per a les dues tanques publicitàries que estan situades a les entrades a Benissa.

Per a obtindre més informació els interessats hauran de contactar amb AFIC-CREAMA a Benissa al telèfon 965732100 o mitjançant correu electrònic jribes@creama.org

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/