Inici » Notícies » General

Benissa contracta 7 persones per a reforçar els serveis de recollida, neteja, platges i camins

13 de juliol de 2018 No hi ha comentaris
Un operari de Benissa Impuls

Un operari de Benissa Impuls

Benissa Impuls ja ha fet efectiva en els últims dies la incorporació de 7 noves persones de reforç destinades als diferents serveis tant de recollida com de neteja de platges, camins i viària. Es tracta de personal que realitzarà tasques de suport en els mesos d’estiu, quan la població de Benissa també s’incrementa per l’arribada de turistes i visitants. Els operaris van començar a inicis d’aquest mes de juliol i i estaran duent a terme les tasques assignades fins el dia 14 de Setembre.

Per altra part, i tenint en compte els continus abocaments que Benissa està patint per part d’unes poques persones incíviques, s’ha realitzat accions de reubicació de zones d’abocament de residus, a més del recent llançament d’una nova campanya per a seguir minimitzant els abocaments il·legals, amb la renovació i actualització de cartells de gran grandària que avisen sobre les conseqüències de realitzar abocaments il·legals, abocaments que contemplen importants sancions per a la persona infractora. Els cartells estan situats en algunes de les principals zones on es detecten aquests abocaments inadequats, principalment restes de podes vegetals i enderrocs d’obres, encara que també se solen rebutjar mobles o electrodomèstics en desús.

Finalment, cal assenyalar que fa unes setmanes s’han realitzat obres de condicionament d’un punt verd en la zona costanera d’Altamira, un espai que permetrà arreplegar restes de podes i elements de jardí de millor manera. La finalitat d’aquestes accions és fer front als actes incívics d’abocaments il·legals que enlletgeixen la imatge del poble i que ralenteixen l’efectivitat dels serveis de recollida de residus sòlids.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/