Inici » Notícies » General

Benissa celebra la I Mostra Gastronòmica

28 de maig de 2008 No hi ha comentaris

La I MOSTRA GASTRONÒMICA DE BENISSA tindrà lloc el cap de setmana del 7 i 8 de juny en el Taller d’Ivars en què, a manera de fira, els visitants podran tastar dins del recinte els productes i plats gastronòmics dels diferents bars, restaurants i comerços. Durant aquest cap de setmana hi haurà un programa d’activitats complet basat en degustacions gastronòmiques, tasts gratuïts de vi i de productes derivats del moscatell presentats per sumillers i enòlegs reconeguts així com el VIII Concurs de Vins de Benissa.

L’organització d’aquesta I MOSTRA GASTRONÒMICA DE BENISSA corre a càrrec de les Regidories de Comerç i Turisme en col·laboració amb l’Associació de Comerciants i Empresaris de Benissa (ACEB) així com de tots els restauradors i empreses que han participant desinteresadamente per a difondre els valors dels productes gastronòmics benissers.

Els visitants podran adquirir un tiquet d’accés amb un cost de 6 euros amb el qual obtindran un plat d’embotit, un caspellet, un tros de pa, un tros de Coca Maria, una copa tastavins gravada amb el lema “MOSTRA GASTRONÒMICA BENISSA”, que podran conservar com a record, així com un café. Una vegada hagen accedit al recinte podran adquirir en una nova taquilla tiquets per a plats, vins o refrescs que es desitgen tastar. Els preus dels plats són de 2, 4 i 5 euros i els vins oscil·len entre 1 i 2 euros.

El dissabte dia 7 de juny a les 12.00 tindrà lloc la inauguració d’aquesta fira, a la qual acudirà el batle, Juan Bautista Roselló i les autoritats convidades. El diumenge dia 8, de 10.00 a 14.00 se celebrarà el VIII Concurs de Vins de Benissa. Durant aquests dos dies, els horaris per a les degustacions de plats serà de 12.00 a 16.00 i de 19.00 a 23.00 el dissabte i de 10.00 a 16.00 i de 19.00 a 23.00 el diumenge. Les vesprades, de 17.30 a 19.30, estaran reservades per als tasts gratuïts de vi i dels productes derivats del moscatell.

Les empreses que participaran en aquesta mostra són Bar Restaurant El Rebost, Restaurant Bon Gust, Bar Restaurant Tapas Vizcaíno, Bar l’Altre Cantó, Bar Camp de Futbol, Bar Cafeteria L’Esplai, Bar Baix del Pi, Forn del Mercat, Carnisseria Placeta Vella, Bodega Abadía del Vi, AgroXaló Bodegas y Viñedos, Productos Agrícolas Porsellanes, S.A.T. i Café Trópic.

Per una altra part, durant la setmana del 9 al 15 de juny, en 7 restaurants de Benissa (Restaurant Casa Cantó, Restaurant Al Zaraq, Restaurant Bon Gust, Restaurant La Granja, Restaurant Casa del Maco, Restaurant Casa Eusebio i Restaurant Ca Emilio), es prepararan menús degustació amb preus que oscil·laran entre els 40 i 45 euros.

Segons ha comentat el regidor responsable de l’àrea, Xavi Estupiñá, “l’objectiu d’aquesta mostra és difondre receptes, plats i productes autòctons de Benissa respectant sempre l’estil culinari propi de cada establiment”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/