Inici » Notícies » General

Benissa aplicarà les retallades després de no arribar a un acord amb els sindicats

13 de desembre de 2012 No hi ha comentaris
No a les retallades

No a les retallades

Finalment no hi va haver acord. Les propostes dels sindicats a l’Ajuntament de Benissa van ser desestimades, en la seua majoria, en la mesa de negociació que a primera hora de la vesprada d’ahir va reunir els representants dels treballadors i de l’executiu local per a abordar les mesures d’ajust per a 2013. Propostes que el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, va qualificar de poc realistes.

I a pesar que els delegats sindicals van mostrar la seua total disconformitat amb les retallades en Personal, el batle, va dir que és l’única via per a complir amb l’objectiu d’estalviar 600.000 euros.

La proposta de l’alcaldia suposa reduir els càrrecs de confiança, les retribucions dels polítics, la jornada dels interins, amb la seua respectiva retallada salarial i la supressió del plus de productivitat. Amb aquestes accions el batle va considerar que Benissa complirà l’objectiu d’austeritat que obliguen els temps que corren i es garantirà l’estabilitat pressupostària de l’ajuntament.

Les negociacions de l’últim mes no han sigut del tot debades per als sindicats, que han obtingut el compromís del batle de revisar i regularitzar els llocs de treball que no estan percebent les retribucions que els corresponen. Un treball, que Roselló, va assegurar posarà en marxa a partir de gener.

Les mesures de retallada de l’executiu s’aplicaran a la proposta pressupostària que hui es presenta davant la comissió d’Hisenda i que el dimecres s’elevarà a ple, en sessió extraordinària, per a la seua aprovació.

Font de la notícia: Las Provincias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/