Inici » Notícies » General

Benissa ajorna el debat del centre oncològic perquè el batle tenia ple en la diputació

27 de juliol de 2007 No hi ha comentaris

Doncs ahir tampoc va poder ser. L’Ajuntament de Benissa va ajornar el ple extraordinari que tenia convocat sobre la construcció d’un futur hospital privat especialitzat en oncologia i que havia estat convocat per a les dues del migdia pel batle a petició dels socialistes. La sessió no va poder celebrar-se perquè el batle, el popular Juan Bautista Roselló, flamant diputat provincial a partir d’aquest mandat, tenia aquest mateix matí una altra sessió plenària a la Diputació d’Alacant. “Comença a passar el que nosaltres ja havíem pronosticat: que durant aquest mandat la condició de diputat provincial del batle suposarà problemes de gestió per a l’Ajuntament de Benissa. Ha passat ja ara i seguirà passant”, va assenyalar ahir el portaveu del PSOE, Vicent Cabrera, que es va mostrar indignat “per la falta de previsió del consistori”.

En aquest sentit, Cabrera va assenyalar que “el batle hauria d’haver sabut que tenia hui (per ahir) un ple a la diputació i haver canviat de data el debat sobre el centre oncològic, perquè a Benissa es pot celebrar un ple extraordinari qualsevol altre dia”.

La discussió sobre el centre oncològic serà abordada dimarts que ve, en el context d’un ple ordinari que ha de celebrar aquest dia la corporació de Benissa. Per al PSOE “no és correcte que un tema de tanta importància se celebre en una sessió ordinària”. No obstant això, el portaveu socialista va eludir abordar si després de la decisió de Roselló s’amaga un cert desinterés per l’hospital: “Primer he d’escoltar el batle i després em pronunciaré”, va concloure Cabrera.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/