Inici » Notícies » General

Benissa acull les V Jornades vitícoles del moscatell de la Marina Alta

15 d'octubre de 2010 No hi ha comentaris
Camp de moscatell (foto del flickr de charlifuster)

Camp de moscatell (foto del flickr de charlifuster)

Benissa acull enguany les “V Jornades del Moscatell de la Marina Alta”, que tindran lloc el dissabte 23 d’octubre al Centre d’Art Taller d’Ivars, organitzades per l’Associació de defensors del Moscatell de la Marina Alta i l’Ajuntament de Benissa. Totes les persones interessades a participar hauran d’inscriure’s, de forma gratuïta, a l’OAC (Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Benissa), cridant al telèfon 965730058, ext 267, al fax 965732544 o per email a lorenaivar@ayto-benissa.es.

En aquesta ocasió està previst tractar temes tan diversos com la història del conreu a la Marina Alta, experiències en microplantacions que podrien ser utilitzades en el moscatell i finalment es parlarà de l’enoturisme com una oferta turística més que podria tindre a la comarca la seua importància.

A les 9.00h tindrà lloc la recepció de les persones inscrites i a les 9.30h, obriran les jornades el president de l’Associació, Jaume Soler i el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló. La primera ponència, titulada “Les arrels del moscatell a la comarca” serà de 10.00 a 11.00, a càrrec de Josep Costa Mas, catedràtic de la Universitat d’Alacant. D’11.15h a 12.15h, Joan Cascant Vicent, propietari del Celler de la Muntanya de Muro d’Alcoi, oferirà els seus coneixements sobre les microplantacions. A continuació, María José Jover, d’ACEVIN (Associació Espanyola de Ciutats del Vi), parlarà sobre “Les rutes del vi”. Per finalitzar, de 13.15 a 14.00, tindrà lloc un debat i taula redona entre els ponents. La clausura serà a càrrec del batle i de la Consellera d’Agricultura, Maritina Hernández Miñana.

També podeu descarregar-vos el programa complet en pdf.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/