Inici » Notícies » General

Benissa acull la III Jornada comarcal Tapis de discapactitats

9 de novembre de 2006 No hi ha comentaris

Aquest dimecres 8 de novembre s’ha fet a Benissa la III Jornada de discapacitats-Tapis en què s’han donat cita unes 50 persones procedents del Tapis de Dénia, la mancomunitat, Gata de Gorgos, Altea, el Centre Ocupacional “Maite Boronat” de Calp i Benissa com a poble amfitrió.

La inauguració d’aquesta jornada ha tingut lloc a les 10.00 al centre cultural de Benissa, on els esperaven el batle, Juan Bta. Roselló i la regidora de Serveis Socials, María Ángeles Crespo per a donar-los la benvinguda.

Posteriorment han participat en diferents tallers de manualitats i conta contes als baixos del centre cultural, tots ells dirigits per monitors. Després dels tallers, han gaudit d’un menjar per a recuperar forces i posteriorment s’ha projectat la pel·lícula “Piratas del Caribe”. Per a finalitzar la jornada s’ha fet lliurament d’uns diplomes per a agrair la seua participació.

Aquesta activitat s’organitza des del Departament de Serveis Socials i el Tapis de Benissa amb l’objectiu que les persones discapacitades de la comarca gaudisquen d’una jornada de trobada amb un caràcter lúdic i cultural.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/