Inici » Notícies » General

Benissa acull el programa “Pacient Actiu”, dirigit a persones amb malalties cròniques i cuidadores

15 de setembre de 2018 No hi ha comentaris
Presentació a Benissa del programa "Pacient Actiu"

Presentació a Benissa del programa “Pacient Actiu”

El dijous passat es va presentar a Benissa el programa “Pacient Actiu”, dirigit a recolzar aquelles persones que viuen amb una malaltia crònica o als seus cuidadors o cuidadores, oferint la possibilitat de poder realitzar millores en la seua qualitat de vida. A Benissa s’impartiran tallers interactius mitjançant 6 sessions de 2,5 hores de durada, durant 6 dimarts consecutius a partir del pròxim 2 d’octubre. Unes sessions que s’oferiran en horari de 10.00h a 12.30h en un lloc per determinar, en un edifici cèntric.

El programa es dirigeix a persones que presenten una o diverses malalties cròniques i a cuidadors d’aquestes persones. L’objectiu és que el pacient aprenga a cuidar-se ell mateix, coneixent bé la malaltia i aprenent quins hàbits quotidians li poden ajudar.

Entre els objectius perseguits en aquestes sessions destaca millorar les habilitats, la motivació i confiança del malalt, afavorir hàbits de vida saludables, complir millor les recomanacions i tractaments, millorar els resultats en salut i utilitzar els recursos sanitaris de forma eficient.

Vicente Juan, Reme Ferrando i Maite Abad, personal de referència impartint aquests tallers, han detallat alguns detalls de les sessions, convidant a totes aquelles persones interessades a inscriure’s en aquests tallers, de caràcter gratuït. Per a ampliar informació o per a cursar la inscripció, cal acudir al mostrador del Centre de Salut de Benissa o a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC).

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/