Inici » Notícies » General

BALANÇ DE LA “I FESTA DEL COMERÇ DE BENISSA A LA MAR”

26 d'agost de 2008 No hi ha comentaris

El passat cap de setmana va tenir lloc en la Cala de la Fustera la Festa del comerç de Benissa en el Mar. L’esdeveniment ha estat tot un èxit ja que ha contat amb una important afluència de públic, aproximadament 1000 persones han visitat els expositors. S’han desplaçat fins a Benissa veïns d’altres localitats de la Marina Alta, així com nombrosos turistes de diferents nacionalitats.

Els empresaris i comerciants participants valoren molt positivament aquestes jornades ja que els ha permès donar a conèixer els seus productes i serveis a un públic diferent al que normalment visita els seus establiments.

Als visitants els ha sorprès trobar una iniciativa d’aquestes característiques en la platja i han gaudit tant de les actuacions lúdiques i musicals que s’han realitzat, com de poder comprar en els establiments que han exposat els seus productes.

El Regidor de Comerç i Turisme, Xavi Estupiñá ha destacat l’esforç realitzat per l’Ajuntament i per l’Associació de Comerciants i Empresaris per a portar a terme aquesta fira i especialment la il·lusió i el treball de les empreses que han participat en ella. També ha volgut destacar que aquesta nova activitat s’engloba dins del conjunt d’iniciatives preses per a assolir una major dinamització del teixit comercial i empresarial del municipi.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/