Inici » Notícies » General

Atraccions infantils per a facilitar les compres a Benissa

28 de desembre de 2011 No hi ha comentaris
Atracció de fira (foto del flickr de Nottingham Trent University)

Atracció de fira (foto del flickr de Nottingham Trent University)

L’agència AFIC-CREAMA i l’Associació de Comerciants i Empresaris de Benissa (ACEB) han desenvolupat una campanya especial per a potenciar les compres dels dies de Reis Mags en els comerços associats. Per a això s’han preparat una sèrie d’atraccions infantils al pàrquing de la Glorieta Dolors Piera.

Els xiquets i xiquetes podran gaudir d’una zona de jocs mentre els seus pares fan les compres. Hi haurà matalassets grans i els xiquets menors de 4 anys, a més, gaudiran d’un circuit de cotxes bojos. Per accedir a aquesta zona de diversió és necessari recollir els tiquets, totalment gratuïts, als establiments de l’ACEB. Les atraccions estaran el dimarts 3 i el dimecres 4 de gener, en horari de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00.

Aquesta proposta s’emmarca dins de la campanya “Viu a Benissa la il·lusió del Nadal” en la qual s’han repartit 3.000 euros distribuïts en dos premis de 500 euros, quatre de 200 euros i dotze de 100 euros. El sorteig es realitzarà el 2 de gener, a les 12.00 en directe per Ràdio Litoral i els premis es lliuraran el 3 de gener en el comerç que haja aconseguit el major import de compres. Els afortunats realitzaran les seues compres entre els dies 3 i 4 de gener. Aquesta campanya va començar el 10 de novembre i els clients havien de dipositar tiquets de 50 euros o més.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/