Inici » Notícies » General

Arturo Poquet “exigeix” al ministre Ábalos una solució urgent als embussos en l’accés a Benissa

28 de maig de 2021 No hi ha comentaris
Contingut de la carta

Contingut de la carta

El batle de Benissa, Arturo Poquet, va enviar ahir una carta al Ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos Meco, en la qual li traslladava l’emergent problemàtica en l’accés des de l’AP-7 al terme municipal de Benissa i al conjunt dels territoris del sud de la comarca de la Marina Alta a la província d’Alacant. En eixe mateix text, Poquet, adverteix que a causa de l’execució de les obres de la variant de la N-332 s’observa l’augment progressiu de les retencions al trànsit rodat en la rotonda habilitada per a tal efecte en l’entrada del municipi. Uns embussos que previsiblement vagen augmentant amb l’entrada de la temporada estiuenca i l’arribada del turisme tant estatal com internacional, així com amb l’increment de la presència de població amb segona residència a la nostra comarca.

El batle, que des de l’inici de la crisi ha mostrat un sòlid suport al sector econòmic de Benissa, recolzant-lo amb ajudes directes i amb accions promocionals concretes, ha volgut reiterar la seva solidaritat amb empresaris i autònoms manifestant que “des de les administracions públiques hem de fer tot el que estiga al nostre abast per a donar solucions que permeten la seua activació, dinamització i creixement”. Entenent que si les retencions continuen creixent poden suposar un fre a la recuperació econòmica del municipi.

Arturo Poquet ha tancat la carta sol·licitant una reunió per a les pròximes setmanes a fi de trobar alternatives per a reduir el trànsit en la zona i no generar més problemes a la ciutadania i empreses.

Font de la notícia: Gabinet de Premsa - Ajuntament de Benissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/