Inici » Notícies » General

Arriba la III Gala “Benissa en Dansa”

7 de maig de 2015 No hi ha comentaris
Cartell de la III Gala "Benissa en Dansa"

Cartell de la III Gala “Benissa en Dansa”

La tercera gala de “Benissa en Dansa” organitzada per la Regidoria de Participació Ciutadana, tindrà lloc el dijous que ve, 7 de maig, a les 20h a la sala d’actes del Centre Cultural.

Aquest esdeveniment, que s’ha consolidat al llarg de les seues dos primeres edicions, posa de manifest el gust per la dansa de la ciutadania benissera que compta amb l’Escola Municipal de Música i Dansa Javier Santacreu, així com amb diverses associacions l’activitat principal de les quals és la dansa. Diferents grups o parelles de ball de la localitat ompliran de nou, la sala d’actes del Centre Municipal de Cultura de color, música i moviment.

Per a l’edició d’aquesta III Gala “Benissa en Dansa” s’han confirmat ja 11 modalitats tan diferents com el tango argentí que presenta el Club de Tennis Buenavista, la Dansa oriental que ofereix l’associació Art Performance, Ball modern pels alumnes de l’Escola Manuel Bru, Ballet per alumnes de l’escola de música i Dansa Javier Santacreu de Benissa, Danses Valencianes pel grup adult de dansa de Rosa Lucía Pino, Zumba que interpretarà el grup de la piscina municipal, Ball Llatí pel grup de ball “Balla amb Montse” o Hip-hop pel grup de ball Efecct entre d’altres. Com a novetat enguany es podrà gaudir d’una coreografia de gimnàstica rítmica feta per gimnastes benisseres.

La regidora de Participació Ciutadana, Gloria Ivars, ha declarat que “Benissa en Dansa” ha aconseguit des de la seua primera edició en 2013 que participe gent de totes les edats, grups, associacions, particulars i també les escoles i l’institut, deixant palès que el ball és una disciplina que forma part de la vida de moltes persones a Benissa, divertida, sana i també una ferramenta de comunicació entre gent molt diferent”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/