Inici » Notícies » General

Arranca amb il·lusió la programació de Nadal a Benissa

16 de desembre de 2017 No hi ha comentaris
Els reis mags

Els reis mags

Benissa engega aquestes setmanes una intensa programació d’activitats amb motiu de la celebració de les pròximes festes de Nadal i Cap d’any. Des de fa uns dies i fins al pròxim 6 de gener, han sigut programats un gran nombre d’actes destinats a tots els públics amb l’objecte d’oferir una programació diversa amb actes que van, des del tradicional Mercat de Nadal a activitats culturals arrelades amb les tradicions pròpies d’aquestes dates. Dins de la diversa programació establida en la agenda d’aquests dies, cal destacar l’inici, aquest mateix divendres, d’activitats per als més xicotets en les instal·lacions de la biblioteca, per a donar pas, el mateix dia a la inauguració i el lliurament de premis de l’exposició de targetes de Nadal.

El dissabte 16 tots els visitants podran gaudir del tradicional Mercat de Nadal situat a una gran carpa a la glorieta Dolors Piera, per a acabar la jornada gaudint del no menys tradicional Concert de Nadal que tindrà lloc en les instal·lacions del Centre d’Art Taller d’Ivars.

Per al diumenge 17 està prevista la celebració de diverses activitats culturals i associatives, entre les quals destaquen les Estampes Vivents, la nova reformulació del Betlem Itinerant on es pretén donar-li més protagonisme a les associacions locals. Les Estampes Vivents es celebraran al carrer Puríssima, incloent un contacontes, diversos espectacles de dansa i una multitudinària xocolatada a la Glorieta Dolors Piera.

Finalment, després d’aquestes activitats, els més xicotets i xicotetes podran gaudir d’un dels moments més esperats, el lliurament a l’Ambaixador Reial, de les cartes a les seues majestats, l’acte es realitzarà al Passeig Dolors Piera. Dins de l’apartat educatiu i cultural destaquen distintes audicions, la de Nadal, de flauta, piano, violí i guitarra, que es podran gaudir a partir del dilluns 18 a les 17.30 en distintes ubicacions. I també les activitats dirigides als alumnes de ‘El Pastís de Moniato’, per a conciliar vida familiar amb la faena.

El dissabte dia 23 la música i diversos tallers completaran una intensa programació en la qual els assistents podran gaudir del Festival de Nadales i del Concert de Nadal. Durant la resta de setmana se succeiran els actes en els quals cinema i teatre ocuparan una part important de les activitats, per a donar pas, el dissabte dia 30, a la celebració de la Sant silvestre de Benissa, una prova que recorrerà els principals carrers del nostre municipi.

Finalment, Benissa acomiadarà l’any el dia 31 amb els actes programats per la Comissió de festes de la Puríssima Xiqueta 2018, una celebració plena de música i sorpreses.

Cal assenyalar que una vegada més, tal com va ocórrer amb la programació de ‘Viu l’Estiu a Benissa’, que l’Ajuntament ha treballat de manera coordinada entre diferents regidories: Comerç, Festes, Participació Ciutadana, Cultura, Joventut, Esports i Creama.

Per a l’Ajuntament, aquesta intensa agenda d’activitats suposa un nou repte en el qual es tracta d’integrar noves propostes que permeten incentivar la participació de nombrosos col·lectius. De la mateixa manera, s’ha posat l’accent principalment en diverses activitats que permeten dinamitzar l’activitat comercial al municipi, en unes dates especialment importants per a aquest col·lectiu. En aquesta línia està la colaboració entre l’Ajuntament, AFIC-Creama i l’Associació de Comerciants i Empresaris de Benissa, (ACEB), que acaben d’iniciar la campanya ‘Comparteix el teu Nadal’, una iniciativa promocional destinada a fomentar el consum en comerços del municipi, incorporant importants premis als quals es pot optar sota la premissa de compartir el premi. Aquesta nova campanya destina un total de 2000 euros a consumir en diferents comerços de Benissa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/