Inici » Notícies » General

AREBA organitza els Benijocs17 els dies 1 i 2 d’abril

23 de març de 2017 No hi ha comentaris
Cartell dels Benijocs 2017

Cartell dels Benijocs 2017

L’associació AREBA (Associació de Rol i Estratègia de Benissa i Alacant) organitza les jornades de jocs de taula, rol, simulació i estratègia amb el nom de Benijocs17. L’esdeveniment es dirigeix a tots els públics, amb l’objectiu de donar a conéixer l’associació i la seua finalitat, la promoció de l’oci alternatiu. Benijocs se celebrarà els pròxims dies 1 i 2 d’abril, en horari de 10.00 a 21.00, al Centre d’Art Taller d’Ivars.

En aquestes jornades el públic assistent podrà gaudir de l’oportunitat de provar jocs nous, o clàssics, de simulació històrica, de ciència ficció o fantasia. El president de l’associació ha declarat: “Qui vinga tindrà la possibilitat de jugar a diversos jocs de rol, com el Wild World Wrestling, en què viurem en el món de la lluita lliure; Ragnarok tercera, on els jugadors viuran mil una històries de terror; Pendragón, cavallers de la taula redona; Unrealms , un món de fantasia on es mescla realitat amb éssers de fantasia; el Joc d’Alatriste, aventures de capa i espasa; i molts més.

Quant a jocs de taula es faran partides de demostració de jocs com la Cueva mágica, l’editorial de jocs i llibres Trafalgar Editions, farà presentacions dels seus jocs Waterloo 1815 i Navíos de Línea: Trafalgar 1805, la possibilitat de saquejar unes masmorres en el Lego Heroica, a més la ludoteca de l’associació, que a poc a poc hem fet créixer estarà a disposició de tots els assistents.

També tindrem Wargames de miniatures: el club Estandarte i el CSH XI Legio Hispana faran una recreació de la batalla de Bentonville, 1865 Guerra civil Americana amb més de 500 miniatures a escala 1:100 amb el reglament estandarte. Obrirem les portes de la nostra escola de pilots i almiralls de l’univers de Star Wars on podrem aprendre a jugar al X-Wing i convertir-nos en un gran pilot de la rebel·lió o de l’imperi, o anar a l’acadèmia d’oficials i dirigir des de corbetes fins a destructors amb combats entre les naus capitals. A més l’acadèmia militar de la WWII en la que podrem aprendre a dirigir una companyia en la Segona Guerra Mundial.

En la Plaça Germans Ivars hi haurà una exhibició oberta al públic de Jugger, un esport únic que com pocs uneix tècnica, estratègia i col·laboració en equip.

Tots aquests esdeveniments tindran lloc el dissabte, el diumenge hi haurà dos tornejos de jocs de Miniatures: un del Flames of War i l’altre del X-Wing. A més a més hi hauran uns quants comerços especialitzats que muntaran estands de jocs i productes de merchandising diversos.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/