Inici » Notícies » General

Aquest diumenge van lliurar els premis infantils de filatèlia

3 d'abril de 2012 No hi ha comentaris
Els xiquets amb els premis de filatèlia

Els xiquets amb els premis de filatèlia

Aquest passat diumenge va tindre lloc, al Casal Jove de Benissa, el lliurament de premis als xiquets participants als concursos de “El Eco Filatélico”, que patrocina la comissió de Joventut de la Federació Espanyola de Filatèlia. Aquests xiquets pertanyents a l’Associació Filatèlica Juvenil “Amics del Segell” de l’escola Manuel Bru de Benissa i de l’Agrupació Filatèlica-Numismàtica de Benissa que participen habitualment en aquest concurs mensual, han rebut amb gran alegria el premi que està compost per un classificador, un bon grapat de segells, així com el joc trivial de FESOFI.

Des de l’Agrupació Filatèlica de Benissa se senten molt orgullosos i contents i esperançats perquè no decaiga aquesta massa de joves que des de fa molts anys estan portant el col·leccionisme de segells amb il·lusió i participació.

L’acte va coincidir amb el mercat filatèlic i de col·leccionisme que celebra l’Agrupació Filatèlica-Numismàtica de Benissa tots els primers diumenges de mes, el qual és visitat per col·leccionistes de la província. En aquesta ocasió va acudir el president de la Societat Filatèlica i Numismàtica Alacantina, José Miguel Delaosada, entre d’altres.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/