Inici » Notícies » General

Alejandro Bañares visita les obres del nou IES de Benissa

15 de febrer de 2004 No hi ha comentaris

El Director General de Règim Econòmic de la Conselleria d’Educació, N’Alejandro Bañares, acompanyat del Director General de Política Lingüística i Patrimoni Cultural, En David Serra, ha visitat les obres del nou IES Josep Iborra de Benissa per a comprovar com s’estan desenvolupant. A aquesta cita també han acudit l’Alcalde de Benissa, Juan Bautista Roselló i els directors dels col·legis públics i de l’actual IES, a més dels presidents de les respectives AMPAS.

El nou centre, que s’està portant a terme a través d’un conveni signat entre l’Ajuntament i la Conselleria d’Educació, constarà de 20 unitats de Secundària Obligatòria, 8 de batxillerat, 4 cicles formatius, Joc de Pilota Valenciana i menjador. Per a la seva execució, la Generalitat ha invertit 9 milions d’euros. Segons ha declarat N’Alejandro Bañares, les obres d’aquest nou centre estaran acabades al gener de 2005.

Posteriorment s’ha realitzat una visita als col·legis públics Pare Melchor i Manuel Bru, per a conèixer de primera mà les necessitats de millora dels dos centres. En concret, les actuacions demandades serien la construcció d’un gimnàs al col·legi Pare Melchor i l’adaptació de les instal·lacions del Manuel Bru conforme a les exigències de la LOGSE, amb la reforma dels patis, aules, la xarxa de sanejament, etc. També és necessària la contractació d’un educador per a alumnes amb alguna deficiència, i que seria compartit pels dos centres .

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/