Inici » Notícies » General

36 persones assisteixen al Viatge Cultural de la Comissió de Festes 2008

30 de novembre de 2007 No hi ha comentaris

El cap de setmana passat els “festers 2008” de Benissa, van realitzar un viatge cultural a Madrid. El seu objectiu era assistir a la representació musical “Jesucristo Superstar”. Un total de 36 persones formaven l’expedició, els quals van poder gaudir d’un cap de setmana a Madrid i assistir a aquesta nova i actualitzada versió del musical que durant la dècada dels anys 70 tant d’èxit va tindre a Espanya, i que actualment està rebent molts afalacs entre els experts i el públic que ha pogut gaudir de l’obra.

El viatge va ser organitzat per la Comissió de Festes Puríssima Xiqueta 2008 per a recaptar fons destinats a les festes patronals de l’any que ve.

Pròxims Projectes

Molt dinàmics es presenten els “festers 2008” com ho demostren les nombroses activitats que fins ara s’han realitzat (tuning, teatre, viatge a Madrid, etc.). Les pròximes actuacions o activitats previstes se centren especialment aquest mes de desembre, en la realització d’una partida de pilota valenciana al trinquet de Benissa en commemoració del seu 50 Aniversari i en la presentació d’un llibre històric que està alçant molta expectació, tot això sense deixar de pensar en les activitats previstes per a la “Fira i Porrat” del mes de gener.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/