Inici » Notícies » General

3.000 euros en premis comprant i menjant a Benissa

9 de novembre de 2011 No hi ha comentaris
Presentació de la Campanya de Nadal

Presentació de la Campanya de Nadal

Amb motiu de les pròximes festes de Nadal, l’Associació de Comerciants de Benissa en col·laboració amb la Regidoria d’Ocupació, Foment i Promoció Econòmica, mitjançant l’Afic i Creama, ha organitzat la Campanya de Nadal Benissa 2011 sota el lema “Viu a Benissa la il·lusió del Nadal 2011”.

Segons ha apuntat el president dels comerciants, Ximo Gayà, que ha estat acompanyat pel regidor de Foment, Xavi Estupiñá, entraran en el sorteig les persones que compren en les empreses afiliades a l’associació per import igual o superior a 50 euros que es poden anar acumulant mitjançant diferents compres, fins el 31 de desembre. Els tíquets d’aquestes compres es dipositaran en un sobre juntament amb les dades personals en unes urnes habilitades a aquest efecte en comerços del centre urbà, polígon industrial i zona costanera.

El sorteig es farà el divendres 2 de gener i es trauran 18 premiats, dos d’ells guanyaran 500 euros, 4 d’ells 200 euros i 12 guanyadors obtindran 100 euros. Les compres hauran de realitzar-se els dies 3 i 4 de gener en les empreses associades a l’ACEB. Aquests mateixos dies, l’ajuntament instal·larà al passeig Dolors Piera atraccions pels més menuts que necessitaran invitacions per fer ús de les mateixes. Aquestes invitacions només es podran recollir als comerços associats.

En la roda de premsa s’ha destacat que l’associació compta amb 130 comerços associats, que es tracta d’una campanya consolidada i que és una de les més importants ja que es realitza en l’època de l’any en què més consum hi ha al municipi atraient a gent dels pobles veïns. Finalment, cal assenyalar l’èxit de la passada campanya on es van obtindre almenys 7000 sobres amb compres iguals o superiors a 50 euros.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/